Objave nevladnih organizacij ob izidu knjige Smem biti to, kar sem

V Sloveniji imamo odlično omrežje nevladnih organizacij, številne čuteče prostovoljce in plemenite ljudi, ki pomagajo trpečim, ogroženim, izpostavljenim nasilju in zlorabam, nemočnim, prizadetim, ranjenim in vsem v hudih stiskah.

Ob izidu knjige Smem biti to, kar sem se je nekaj nevladnih organizacij prijazno odzvalo na pobudo, da naročnikom v pošiljko s knjigo priložim letake z informacijami o njihovi dejavnosti. Saj poznate misel: če rešiš enega človeka, rešiš svet.

Če bo sad naših prizadevanj ena sama oseba, ki bo ob pravem času prejela letak z informacijami, kam naj se obrne po zaščito in pomoč, smo dosegli svoj namen.

Nekaj NVO-jev je informacijo o izidu knjige podelilo tudi na svojih spletnih straneh.

Iskrena hvala vsem!

 

Združenje za MOČ: https://zamoc.si/

 

Društvo Stigma: https://drustvo-stigma.si/

 

Društvo ženska svetovalnica: http://www.drustvo-zenska-svetovalnica.si/o-nas

 

Zavod Emma:  http://zavod-emma.si/

 

V akciji ob izidu knjige so sodelovali: Društvo SOS (https://drustvo-sos.si/), Društvo Stigma, Društvo ženska svetovalnica, Zavod Emma, Društvo za življenje brez nenasilja (https://varnahisanovomesto.si/).

O avtorici

Sem diplomirana literarna komparativistka, ki je petindvajset let novinarila in urednikovala (Delo, Mladina, Mag). Po močni izgorelosti sem v lastni založbi Reset.Restart izdala tri knjige. Prvencu in uspešnici Stres, kuga sodobnega časa sta sledili knjigi Smem biti to, kar sem ter Pogovori o vizualni umetnosti. Sem kolumnistka v Dnevnikovem sobotnem Objektivu, voditeljica pogovorov v podkastu, predavam o stresu in izvajam protistresne vikend retreate (umike).

Arhiv: Zgodbe

Arhiv: Odmevi

Arhiv: Intervjuji