Objave nevladnih organizacij ob izidu knjige Smem biti to, kar sem

V Sloveniji imamo odlično omrežje nevladnih organizacij, številne čuteče prostovoljce in plemenite ljudi, ki pomagajo trpečim, ogroženim, izpostavljenim nasilju in zlorabam, nemočnim, prizadetim, ranjenim in vsem v hudih stiskah.

Ob izidu knjige Smem biti to, kar sem se je nekaj nevladnih organizacij prijazno odzvalo na pobudo, da naročnikom v pošiljko s knjigo priložim letake z informacijami o njihovi dejavnosti. Saj poznate misel: če rešiš enega človeka, rešiš svet.

Če bo sad naših prizadevanj ena sama oseba, ki bo ob pravem času prejela letak z informacijami, kam naj se obrne po zaščito in pomoč, smo dosegli svoj namen.

Nekaj NVO-jev je informacijo o izidu knjige podelilo tudi na svojih spletnih straneh.

Iskrena hvala vsem!

 

Združenje za MOČ: https://zamoc.si/

 

Društvo Stigma: https://drustvo-stigma.si/

 

Društvo ženska svetovalnica: http://www.drustvo-zenska-svetovalnica.si/o-nas

 

Zavod Emma:  http://zavod-emma.si/

 

V akciji ob izidu knjige so sodelovali: Društvo SOS (https://drustvo-sos.si/), Društvo Stigma, Društvo ženska svetovalnica, Zavod Emma, Društvo za življenje brez nenasilja (https://varnahisanovomesto.si/).

O avtorici

Maja Megla je diplomirana literarna komparativistka. Bila je novinarka in urednica pri reviji Mladina in nato skoraj dvajset let pri časniku Delo. Področje njenega pisanja je bila pretežno kultura in sodobna umetnost.

Arhiv: Zgodbe

Arhiv: Odmevi

Arhiv: Intervjuji