23 oktobra, 2019

Zgodnje jutro na Radio Ognjišče. Zaradi goste megle in zastojev na avtocesti sem stopila skozi vrata radijskega vhoda natanko ob 8.00, ko so polno uro odbili tudi bližnji zvonovi. Takrat je bil uradni začetek oddaje. Šlo je na las. Filmsko napeto. Zelo stresno. ? Takšna je bila tudi tema pogovora v oddaji “Svetovalnica”. O STRESU….

21 oktobra, 2019

»Največ stresa ne nastaja zaradi prekomernega dela, temveč zaradi strupenih medčloveških odnosov in storilnostnih kariernih pritiskov.« Tej problematiki je namenjena knjiga Stres, kuga sodobnega časa. Zato je tudi nastala. 10. oktobra 2019 je doživela TRETJI natis. Pogovor z Andrejo Podlogar je nastal ob sejmu Narava-zdravje na Gospodarskem razstavišču. Izid priloge 21. oktobra 2019. Fotografija Anže…

O avtorici

Sem diplomirana literarna komparativistka, ki je petindvajset let novinarila in urednikovala (Delo, Mladina, Mag). Po močni izgorelosti sem v lastni založbi Reset.Restart izdala tri knjige. Prvencu in uspešnici Stres, kuga sodobnega časa sta sledili knjigi Smem biti to, kar sem ter Pogovori o vizualni umetnosti. Sem kolumnistka v Dnevnikovem sobotnem Objektivu, voditeljica pogovorov v podkastu, predavam o stresu in izvajam protistresne vikend retreate (umike).

Arhiv: Zgodbe

Arhiv: Odmevi

Arhiv: Intervjuji