Radio Ognjišče / Svetovalnica: pogovor z Juretom Seškom

Zgodnje jutro na Radio Ognjišče. Zaradi goste megle in zastojev na avtocesti sem stopila skozi vrata radijskega vhoda natanko ob 8.00, ko so polno uro odbili tudi bližnji zvonovi. Takrat je bil uradni začetek oddaje. Šlo je na las. Filmsko napeto. Zelo stresno. ? Takšna je bila tudi tema pogovora v oddaji “Svetovalnica”. O STRESU. Hvala Jure Sešek za sproščen pogovor, ekipi pa za topel in ljubezniv sprejem, za slastno kavo, osvežilno manadrino in zdravilni ingverjev napitek.

Pogovor: 23. 10. 2019

Posnetek iz arhiva oddaj: https://avdio.ognjisce.si/oddaja/svetovalnica_2019_10_23_Stres_je_kuga_sodobnega_casa_Maja_Megla

O avtorici

Sem diplomirana literarna komparativistka, ki je petindvajset let novinarila in urednikovala (Delo, Mladina, Mag). Po močni izgorelosti sem v lastni založbi Reset.Restart izdala tri knjige. Prvencu in uspešnici Stres, kuga sodobnega časa sta sledili knjigi Smem biti to, kar sem ter Pogovori o vizualni umetnosti. Sem kolumnistka v Dnevnikovem sobotnem Objektivu, voditeljica pogovorov v podkastu, predavam o stresu in izvajam protistresne vikend retreate (umike).

Arhiv: Zgodbe

Arhiv: Odmevi

Arhiv: Intervjuji