Dogodki in obvestila

Celodnevna antistres delavnica junij/ odnosi

17 junij 10:00 am

Postavljati meje je veščina. Reči ne, zdržati konflikt in jezo drugega, ki se običajno oglasi takrat, ko postavimo meje. Se boriti z lastnimi neprijetnimi občutki, ker bi bili radi dobri, prijazni, konstruktivni. Pojasnimo drugemu tisto, kar nas tišči ali čakamo, da bo to uganil? Ostajamo v toksičnih odnosih, ker se bojimo premakniti drugam? Služba, družabno omrežje, družina, povsod so potrebne veščine spoštljivega izražanja svojih potreb in jasnega postavljanja meja. In tudi – mar resnično skrbimo za vse svoje potrebe? Kje najti moč za spremembe in kako?

Delavnica je sestavljena iz uvodnega dela o fiziologiji stresa, o dolgotrajnem kroničnem stresu in posledicah za naše zdravje. Kaj lahko storimo, ko smo preplavljeni s kortizolom ali adrenalinom? In kaj takrat, ko smo že izčrpani in drvimo proti izgorelosti? V nadaljevanju se bomo posvetili stresorjem in našim odzivom nanje. Kako ravnamo v stresnih situacijah in kako v stresnih odnosih? Dodali bomo nekaj tehnik za sproščanje.

Celodnevna sobotna delavnica je na Polževem nad Višnjo Goro v mirnem zavetju narave. Poteka od od 10.00 do 13.00 in od 15.00 do 17.00. Vmes bomo imeli premor za kosilo (v mojem domu).

Participacija je 50 evrov.

Število prostih mest je omejeno.

Privoščite si dan oddiha stran od računalnika, zoomov, online delavnic, v živem stiku z ljudmi in s sabo.

Dobrodošli.

 

Več informacij in prijave tukaj